avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum verific daca angajatorul plateste contributiile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum verific daca angajatorul plateste contributiile catre stat?

Am o suspiciunea ca angajatorul are probleme financiare si nu mai plateste datoriile pe care le calculeaza din salariu (somaj, sanatate....). Sunt insarcinata si nu vreau sa constat ca nu au fost platite contributiile si nu pot benficia de indemnizatia de la stat.
Va rog sa imi spune-ti unde as putea sa verific daca totul e ok.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 17 Iulie 2009
La ITM. Luati cu Dvs contractul de munca. Puteti incerca si la CAS. Solicitati un stagiu de cotizare pe ultimele 12 luni.
lumi71 a scris:

La ITM. Luati cu Dvs contractul de munca. Puteti incerca si la CAS. Solicitati un stagiu de cotizare pe ultimele 12 luni.

Ce sa verifice la ITM ?... poate doar plata comisionului ITM, altceva nu ... va fi indreptata catre ANAF daca va merge la ITM sa intrebe asa ceva. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific daca angajatorul nu isi plateste datoriile catre stat? laura20 laura20 Am o suspiciunea ca angajatorul are probleme financiare si nu mai plateste datoriile pe care le calculeaza din salariu (somaj, sanatate, impozite....). Va rog ... (vezi toată discuția)
Indemnizarie de somaj dupa 1 luna de la angajare melb melb Buna ziua ! A-si dori sa ma informez daca doar dupa o luna de angajare cu carte de munca se poate primi indemnizatie de somaj ? Mentionez ca inainte era ... (vezi toată discuția)
Verificare contribuții angajator adriana gusan adriana gusan Buna,am suspiciunea că angajatorul nu achită dările la stat .lucrez la o asociație de 7 ani ,primesc fluturași o data pe an ,nu vor să se deranjeze in ... (vezi toată discuția)