avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Completare CNP pentru un decedat din 1993 care nu avut ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Completare CNP pentru un decedat din 1993 care nu avut trecut CNP in act

avem o mostenire pe 6 frati, unul este decedat , nu putem face carte funciara pentru ca decedatul nu are CNP. ACTUL DE DECES INREGISTRAT LA PRIMARIA SECTOR 2. FAMILIA LUI E RASPANDITA IN TARA SI STRAINATATE. CE PUTEM FACE CEILALTI

Alte discuții în legătură

Mostenire MaziluG MaziluG Buna dimineata . In cazul in care intr-o familie se afla un copil cu probleme medicale ( sindromul down ) se elimina de la mostenire , sau cel care mosteneste ... (vezi toată discuția)
Succesiune secret87 secret87 buna ziua! am si eu o intrebare si sper k m puteti ajuta,joi trebuie sa m prezint la notar impreuna cu famila mea in vederea dezbaterii succesiunii,notarul ... (vezi toată discuția)
Refuz înregistrare moștenitor la primărie dana-ioana dana-ioana am fost 6 frati - unul decedat ....am ramas 5. Parintii au decedat in 1988. Am deschis succesiunea la notariatul de stat, care a eliberat certificat de ... (vezi toată discuția)