avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de Propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de Propietate

va rog, in legatura cu persoanele trecute pe T.d.P daca doar una este in viata restul decedate v-as intreba cum se procedeaza pt. iesirea din indiviziune ?, daca vreti ,va rog, si citiva pasi concret de urmat , va multumesc anticipat, cu stima
Cel mai recent răspuns: iongiurca , utilizator 11:40, 16 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
va rog o lamurire, pe Titlu printre decedati este o persoana care a fost casatorita legal cu tatal meu dar care a avut urmasi nu directi cu tatal ci dintr-o casatorie anterioara, in acest caz ,faptul ca a facut cere de reconstituire este un abuz, zic eu, cu atit mai mult cu cit este trecuta in Titlu, dar faptele fiind consumate , va rog, cum ma sfatuiti sa procedez ?, cu stima
v-am rugat pentru o lamurire in acest caz ?, se poate ?, cu stima
inca astept citeva detalii lamuritoare din partea dvs. ?
citeva detalii ?, totusi

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema: tatal ... Bordeiu Paul Marius Bordeiu Paul Marius Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema: tatal meu este decedat si a fost casatorit la momentul decesului cu o alta sotie (eu provenind din ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa decesul tatalui lumiplai lumiplai BUNA ZIUA MA NUMESC LUMINITA SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA. PARINTII MEI AU FOST CASATORITI TIMP DE 2 ANI. DIN CASATORIA LOR ... (vezi toată discuția)
Nora isi mosteneste socrii ? tivga tivga Buna seara. Nora isi mosteneste socrul? Sau transmiterea mostenirii se face pe linie descendenta? Bunicul meu a decedat si in urma acestuia a ramas un teren. ... (vezi toată discuția)