avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Timp inregistrare petitie/cerere pe OUG nr. 27/2002
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Timp inregistrare petitie/cerere pe OUG nr. 27/2002

Buna ziua,

OUG nr. 27/2002 reglementeaza procesarea petitiilor trimise institutiilor publice. Nu am gasit, insa, timpul in care petitia, o cerere in cazul meu, trebuie sa fie inregistrata.

Astfel, daca trimit o cerere prin email la data de 05.10.2015, in cat timp trebuie ea inregistrata, urmand ca de la acea data sa primesc raspuns in termen de 30 de zile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MateiSerban , utilizator 22:31, 5 Octombrie 2015
Nu exista niciun termen in care trebuie sa se inregistreze petitia dvs.

In practica , petitia dvs se inregistreaza imediat dupa ce a fost primita de catre institutia respectiva.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerăspuns la petiție hd76avr hd76avr Bună ziua! Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor. reglementează un timp de 30 de zile pentru ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)
Sunt informațiile solicitate de mine 'de interes public' sau nu? negue_c negue_c Bună ziua, Acum trei săptămâni am trimis prin poștă (cu confirmare de primire) o solicitare de informații către o instituție a statului. E vorba de ... (vezi toată discuția)