avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinere telefon la Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinere telefon la Parchet

Buna ziua,

Sunt obligat sa las telefonul mobil ofiterului de la intrarea in parchet? In baza carui act normativ? Ce acte trebuie completate la predarea/ preluarea telefonului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MateiSerban , utilizator 14:40, 5 Octombrie 2015
Am uitat sa mentionez ca merg in calitate de parte reclamanta, pentru consultarea dosarului. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii dosar politie gigione01 gigione01 Am avut calitatea de persoana cercetata intr-un dosar instrumentat de politie.Am aflat ca cineva a facut impotriva mea o plangere de forma: [b]Daca faptele ... (vezi toată discuția)
Competenta organelor de urmarire penale AU2017 AU2017 Care sunt organele competente sa efectueze urmarirea penala in cazul in care faptele sunt imputabile unui ofiter in rezerva ? In cazul in care reclamarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. se poate obtine copia unui dosar de cercetare penala ... Carlo Carlo Buna ziua. Se poate obtine copia unui dosar de cercetare penala si prin trimitere (sub forma de CD sau xeroxat) la adresa solicitatului? parchetul motiveaza ... (vezi toată discuția)