Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu BANC POST. In anul 2004 am avut un credit de nevoi personale si un card de credit care expira in 2008, avand la acesta si un girant. In 2008 am plecat la pensie si implicit din oras. Am fost la BANC POST si am cerut sa platesc tot ceea ce mai aveam de platit,anticipat. In 2011, BANC POST a creat ilegal si in mod abuziv, fara a-mi aduce la cunostinta un credit de consum pe numele meu, sub pretextul ca a fost o restanta neplatita in acel card de credit. Mentionez ca nu am fost instiintat nici eu si nici girantul care locuia la aceeasi adresa.
Ulterior, in 2014 am aflat de acest credit de consum de la o firma de recuperari creante. M-am deplat la agentia Banc Post pentru a rezolva aceasta problema, insa nimeni nu a fost dispus sa imi dea socoteala.
Dupa nenumerate plangeri facute catre Banc Post am decis sa formulez o plangere si catre ANPC BUCURESTI , care dupa 6 luni mi-au trimis un raspuns favorabil mie, spund ca acest credit intr-adevar s-a facut in mod abuziv si BANC POST a fost amendat.
In urma cu 30 zile am trimis prin posta catre BANC POST ,cu confirmare de primire , copie dupa decizia celor ANPC impreuna cu o cerere de radiere din BIROUL DE CREDIT unde ma gasesc abuziv din cauza lor. Nu am primit inca niciun raspuns si nici nu sunt sters din biroul de credit. Ce pot eu face in continuare pentru a reusi sa fiu sters din biroul de credit?
Va multumesc.
Din Biroul de Credit puteti fi sters doar de cel care v-a introdus si doar daca introducerea s-a facut din greseala. Ca atare, doar BancPost-ul va poate scoate dar este important sa si vrea. Daca nu vrea tb. sa ii dati in judecata si sa ii obligati sa va scoata.
Problema bancara
Andreyx2
Buna ziua.va rog sa ma ajutati intr-o problema care o am cu Bancpost. In anul 2004,am avut mai multe credite la Bancpost. Unul de consum,un card de credit si ... (vezi toată discuția)
Problema bancara
Andreyx2
Buna ziua.va rog mult sa ma jutati cu un sfat.Daca Bancpost facut o restructurare de credit fara sa imi aduca la cunostinta,nu m-a instintat nici dupa ... (vezi toată discuția)
Overdraft
ciurliburli
beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)