avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema bancara

Buna ziua.va rog mult sa ma jutati cu un sfat.Daca Bancpost facut o restructurare de credit fara sa imi aduca la cunostinta,nu m-a instintat nici dupa aceea,nici pe mine si nici girantul afland dupa aproximativ doi ani si jumatate, nu este un abuz? Mai mult de atat a transmis in Biroul de Credit situatia mea negativa. Ce este facut? Exista posibilitatea de curare din BC? Mentionez ca acel credit restructurat nu a fost platit dat fiind faptul ca nu am avut idee ca exista. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreyx2 , utilizator 09:16, 19 Februarie 2015
Dvs aveți un credit pt care plătiti la termen ratele și v-au raportat pe nedrept la Biroul de credite?
Ați cerut explicații bancii pt restructurare?
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
gi-jane2, moderator
Am avut un card de credit si a ramas o mica parte neachitata. Nu m-a instintat banca niciodata. Dupa trei ai,timp in care suma a crescut ,fara sa fiu instintat de catre banca,ca am debite,nici macar girantului nu i s-a adus la cunostinta,banca a restructurat cardul fara sa ma anunte si dupa alti doi ani si jumatate a fost instintat girantul,telefonic,de aceasta situatie. In BC figurez cu acest credit de consum de care nu stiam nimic. Daca puteti va rog respectuos sa ma ajutati cu un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema bancara Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua.va rog sa ma ajutati intr-o problema care o am cu Bancpost. In anul 2004,am avut mai multe credite la Bancpost. Unul de consum,un card de credit si ... (vezi toată discuția)
Restante biroul de credit Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu [b]BANC POST[/b]. [b]In anul 2004[/b] am avut un credit de nevoi personale si un card de credit care ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la brd, refuz acordare card credit viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Am indeplinit formalitamile pentru a deschide un card de credit Wizzair la Bancpost si am fost instiintat ca nu mi se poate acorda urmare a consultarii ... (vezi toată discuția)