Buna ziua.va rog mult sa ma jutati cu un sfat.Daca Bancpost facut o restructurare de credit fara sa imi aduca la cunostinta,nu m-a instintat nici dupa aceea,nici pe mine si nici girantul afland dupa aproximativ doi ani si jumatate, nu este un abuz? Mai mult de atat a transmis in Biroul de Credit situatia mea negativa. Ce este facut? Exista posibilitatea de curare din BC? Mentionez ca acel credit restructurat nu a fost platit dat fiind faptul ca nu am avut idee ca exista. Multumesc.
Am avut un card de credit si a ramas o mica parte neachitata. Nu m-a instintat banca niciodata. Dupa trei ai,timp in care suma a crescut ,fara sa fiu instintat de catre banca,ca am debite,nici macar girantului nu i s-a adus la cunostinta,banca a restructurat cardul fara sa ma anunte si dupa alti doi ani si jumatate a fost instintat girantul,telefonic,de aceasta situatie. In BC figurez cu acest credit de consum de care nu stiam nimic. Daca puteti va rog respectuos sa ma ajutati cu un sfat.
Problema bancara
Andreyx2
Buna ziua.va rog sa ma ajutati intr-o problema care o am cu Bancpost. In anul 2004,am avut mai multe credite la Bancpost. Unul de consum,un card de credit si ... (vezi toată discuția)