avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar solutionat ca o executie in stil mafiot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar solutionat ca o executie in stil mafiot

Buna ziua,am fost condamnat in acest dosar la plata a 75.000 de lei daune morale plus inca 10.000 cheltuieli de judecata plus spitalizare.pe scurt din acest dosar a disparut o experiza medico-legala a iml cluj la care doamna judecatoare face referire clara in 3 incheieri de sedinta,prin intermediul instantei am trimis o cerere catre SRI la care sri-ul nu a dat raspuns nici pana in ziua de azi,mai mult am fost condamnat pt vatamare corporala grava,cu toate ca eu am fost cel care am depus plangere primu la politie,eu fiind partea vatamata,iar procuratura a dispus scoaterea de sub urmarire a viitoarei parti civile pe motiv ca era in autoaparare,cu toate ca a avut asupra lui un topor,si un spray lacrimogen pe care l-a folosit asupra mea,eu fiind cu minile goale...eu avand un martor ocular care a spus cea ce s-a intamplat,dar acest martor nu s-a luat in considerare cu toate ca era singurul la locul faptei.Si in prima faza declaratia lui spune asa...M-a calcat pe picior cu piciorul lui,iar primul certificat medico-legal spune contuzie glezna,dup care a primit 80-90 de zile de ingriziri medicale si grad de handicap gradul 3 dat doar de un medic legist fara a se forma o comisie de specialitate pt sa se putea da gradul de handicap.Si in ultima faza a procesului eram judecat singur intr-o incapre mica in care incapeau maxim8 oameni,cu toate ca in sala alaturata erau alte cauze penale.fiind judecata doar cauza mea de un judecator....toate astea au fost facute la cererea unui foarte important prsonaj in servicile secrete.Am facut plangere la toate institutile statului,inclusiv la presedintele tarii care a spus ca nu se poate baga intr-o sentinta definitiva...Ce as mai putea face in acest caz,cui ma as mai putea adresa?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:36, 8 Octombrie 2015
Eu nu am inteles mare lucru. Povestiti cum s-a desfasurat actiunea de la inceput pana la sfarsit. Ma refer la actiunea care a condus la vatamarea corporala.
In data de 21.09.2009 am iesit la plimbare cu atv-ul pe un drum forestier din apropierea locintei mele,cu mine pe atv era si prietena mea,la un moment dat ne-am oprit pe drumul foriester pt a admira privelistea,iar din padure a aparut un barbat cu un topor in mana strigând la noi ca ce facem acolo?,iam raspuns ca ne plimbam..cu noi erau si cei doi catei rasa labradori la acea data in varsta de 10 luni,care se jucau .Acest indivit a s-a indreptat catre noi,injurand,iar când a ajuns in dreptul uni caine a dat cu toporul sa il omoare,acesta trecandu-i pe langa capul câinelui la aproximativ 10 cm..Vazand ca acest individ este agresiv m-am dat jos de pe atv si l-am asteptat sa ajunga la mine,moment in care i-am pus mana pe topor ca sa nu imi dea cu el in cap.In acel moment el a scos un spray lacrimogen pe care mi l-a pulberizat tot in fata de la dinstanta foarte mica,simtind durerea si piscatura sprayiului l-am impins pe acest individ,cazand unul peste celalat rostogolindu-ne,Ne.am ridicat de jos amândoi,eu ne mai vazand datorita folosiri sprayului,coborand in jos catre primele case de pe acel drum pt a gasi apa sa ma spal,deoarece nu mai puteam tine ochi deschisi.Mentionez faptul ca prietena mea a vazut tot cea ce s-a intamplat fiind la 10 metri de noi.Am sunat la ambulanta dupa care am fost transportat la spital,iar dupa acea am venit acasa si m-am dus sa imi recuperez atv.ul...urcând pe drum m-am intalnit cu ambulanta care m-a dus la spital pe mine si i-am intrebat ca ce fac acolo,iar el mi-a spus a venit dupa cel cu care am avut altercatia,acest lucru fiind cam la 2 ore dupa ce s-a intamplat altercatia.Dupa acea am mers la politia Baia Mare unde am depus o plangere,atat eu cat si prietena mea spunând cea ce s-a intamplat...Iar de aici au inceput toate ilegalitatile care s-au facut in acest dosar...Materialul de urmarire penala a fost lasat nestampilat si nesemnat,lucru indicat instantei,acest individ mintind in prima declaratie spunând ca nu a avut topor asupra lui,iar dupa ce am depus la politie o inregistrare telefonica intre mine si el in care recunostea ca a avut topor,a revenit si a spus ca avea si un topor asupra lui...A fost scos de sub urmarire de catre procuratura,pe motiv ca era in autoaparare,cu toate ca eu nu am avut nimic asupra mea fiind judecat doar eu in acest dosar.Pe parcursul procesului din acest doasar s-a sustras o expertiza medico-legala la care doamna judecatoare face referire in 3 incheieri de sedinta,care reducea numarul de ingrijiri medicale de la 80-90 la 45-55.Am depus ;la dosar filmari cu acest individ care umbla perfect cu un rucsac in spate pe strada si dadea cu piciorul in cuti de bere,iar când venea in fata instantei,ii trebuia 2 minute sa ajunga pana in fata instantei,neacceptandu-mi-le.am depus inregistrari audio cu ace individ in care recunostea ca am cazut unul peste celalalt,si ca atunci si-a rupt piciorul,iar instanta nici nu a dostit sa le audieze,fiind foarte importante deoarece singurul martor ocular a fost prietena mea care spunea cea ce s-a intamplat.Acest indivit a adus martori micinosi care au declarat in fata instantei ca l-au ingrijit timp de trei luni,deoarece nu se putea misca,iar când a fost intrebata martora ca care picior i-a fost rupt,acesta nu a stiu sa spuna.Am facut sesizari instantei inca din prima zi in care am vazut ca nu este acea expertiza,iaar instanta m-a acuzat pe mine ca am luat-o,mai mult instanta a spus ca mai lipseste si filmul"razele de la picior"si ca eu le-as fi luat,Am facut cere la curtea de apel Cluj indicând paginile unde face referire clara la acea expertiza,iar completul de executie nu mi-a acceptat nici o cerere,refuzandu-mi-le pe toate,I-ar la pronuntare au mai adaugat 30.000 de lei la daune morale...
SRI-ul e serviciu de contraspionaj, nu se ocupa cu urmarirea penala a unor agresiuni ordinare. Pe www.avocatnet.ro/content/for...

a scris cineva care a fost foarte critic la adresa unui judecator si unui procuror si acum risca sa traga ponoasele.
Acest dosar este opera unui fost sef de serviciu,dar avand in vedere ca nu pot sa dau nume,nu pot sa spun cine este....Catre SRI am depus in timpul procesului sa ia masuri impotriva a doua persoane care au intrat la mine in casa,mi-au administrat substante stiute numai de ei,care m-au transformat intr-o planta,mentionand faptul ca sunt o amenintare la securitatea nationala datorita faptului ca drogheza populatia...Acum Sri-ul are informatii despre oricine si stiu ce hram poarta fiecare,ei puteau sa zica ca acele persoane nu se ocupa cu asa ceva,eu comform legi am cerut oficial un raspuns,ei nu mi l-au dat...Iar cat despre cea ce spuneti dumneavoastra ca risti sa tragi ponoasele daca spui adevarul,atunci inseamna ca legea nu mai are nici o valoare...Eu spun adevarul,din dosar lipseste o expertiza medico-legala data de catre IML cluj la care doamna judecatoare face referire in 3 incheieri de sedinta si ca acest dosar e plin de minciuni produse de catre partea civila care sunt scrise negru pe alb si pe care nimenea nu l-ea bagat in seama...
exista csm si judecatori care judeca alti judecatori. o plangere acolo pentru ilegalitatile din acest dosar ar fi ceva util cauzei.

Alte discuții în legătură

Am fost judecat si condamnat pe baza unor acte false fugitix fugitix Buna ziua,am fost judecat intr-un dosar pe baza unor expertize date de un medic legist,care nu avea dreptul sa dea grad de invaliditate fara a intocmii o ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de loviri si alte violente DonMusso DonMusso Aseara am fost victima unei agresiuni(am certificat medico-legal cu 3-4 zile de ingrijiri medicale fara complicatii) si doresc sa va intreb: daca depun ... (vezi toată discuția)
Din victima, vinovat... kimi_ro kimi_ro Buna seara, M-am gandit sa va scriu despre ceea ce a patit prietena mea in speranta ca poate o sa gasesc o explicatie, un ajutor, un sfat, ceva care sa ma ... (vezi toată discuția)