Buna ziua,am fost condamnat in acest dosar la plata a 75.000 de lei daune morale plus inca 10.000 cheltuieli de judecata plus spitalizare.pe scurt din acest dosar a disparut o experiza medico-legala a iml cluj la care doamna judecatoare face referire clara in 3 incheieri de sedinta,prin intermediul instantei am trimis o cerere catre SRI la care sri-ul nu a dat raspuns nici pana in ziua de azi,mai mult am fost condamnat pt vatamare corporala grava,cu toate ca eu am fost cel care am depus plangere primu la politie,eu fiind partea vatamata,iar procuratura a dispus scoaterea de sub urmarire a viitoarei parti civile pe motiv ca era in autoaparare,cu toate ca a avut asupra lui un topor,si un spray lacrimogen pe care l-a folosit asupra mea,eu fiind cu minile goale...eu avand un martor ocular care a spus cea ce s-a intamplat,dar acest martor nu s-a luat in considerare cu toate ca era singurul la locul faptei.Si in prima faza declaratia lui spune asa...M-a calcat pe picior cu piciorul lui,iar primul certificat medico-legal spune contuzie glezna,dup care a primit 80-90 de zile de ingriziri medicale si grad de handicap gradul 3 dat doar de un medic legist fara a se forma o comisie de specialitate pt sa se putea da gradul de handicap.Si in ultima faza a procesului eram judecat singur intr-o incapre mica in care incapeau maxim8 oameni,cu toate ca in sala alaturata erau alte cauze penale.fiind judecata doar cauza mea de un judecator....toate astea au fost facute la cererea unui foarte important prsonaj in servicile secrete.Am facut plangere la toate institutile statului,inclusiv la presedintele tarii care a spus ca nu se poate baga intr-o sentinta definitiva...Ce as mai putea face in acest caz,cui ma as mai putea adresa?
Cu tot respectul domnule tgeorghescu pt dumneavoastra,va rog sa cititi cu atentie cea ce am scris, nu am acuzat SRI-ul pt ca drogheaza populatia,ci ca un anumit prsonaj fost sef al unui compartiment dintr-un serviciu secret a folosit doua pesoane pt aduna informatii despre mine,totodata folosind aceste substante"am analize medicale care dovedesc cele spuse de mine"....Toate acestea mi se trag pt ca am depus o plangere impotriva celui care a pus la punct "fabrica de euro falsi de la oradea",daca va amintiti anul trecut in vara s-au gasit la gropa de gunoi a orasului oradea sute de mii de euro falsi,acest individ fiind in top capital in fiecare an printre cei mai bogati romani...Si oare de ce m-au judecat singur intr-o sala de sedinta,cu toate ca in sala alaturata erau alte cauze penale...toate aceste lucruri sunt consemnate in încheierile de sedinta..Oare de ce l-au racolat pe avocatul meu din acesta cauza,un personaj cunoscut in lumea show bizului,care apare la o emisiune oarecare de divertisment de dupa-amiaza la o televiziune oarecare,care mi-a cerut 2700 de euro sa faca o expertiza la IML Bucuresti pe care nu a mai facut-o niciodata,avand o intregistrare intre mine si acest individ in care spune clar ca i-am dat acesti bani si ca sunt pt o expertiza si o va face....Am depus plangere impotriva acestui domn pt inselaciune ,dar degeaba,instanta a dat verdictul...Asa sa stiti ca nu am acuzat nici doamna care vinde rosi in piata ca ar fi facut ceva,oare ce motiv as avea sa acuz niste persoane importante care ma executa de cate ori au ocazia...Pt ca spun adevarul,care este doar unul.Iar treaba CSM-ului nu este sa ma creada pe mine,ci sa vada daca in acest dosar s-au facut nereguli si ilegalitati si sa judece dupa probe nu dupa vorbe....domnule tgorgescu...Cu stima...
Serios? Euro falsi la groapa de gunoi? Aici in Olanda elevii care primesc/cumpara bancnote false de 50 euro cumpara un suc sau un sampon si asteapta sa le dea restul.
Parerea mea este ca daca va certati cu judecatori, procurori, SRI-isti si chiar cu avocatul dvs. nu veti avea decat de suferit.