Buna ziua,am fost judecat intr-un dosar pe baza unor expertize date de un medic legist,care nu avea dreptul sa dea grad de invaliditate fara a intocmii o comisie,care a dat de la sine putere.Instanta in sentinta face referire la acele expertize medico-legale si ma condamna pe baza lor.
E posibil oare ca pe cale extraordinara sa cer anularea acestei sentinte?
Depuneti intai plangere penala impotriva respectivului medic, daca considerati ca acesta se face vinovat de savarsirea unei infractiuni, ulterior, daca va fi condamnat, veti avea sanse la o revizuire.
Am depus plangere penala impotriva respectivului medic,dar ma intereseaza daca pot sa fac plangere penala la CSM impotriva doamnei judecatoare,deoarece din acest dosar a disparut o alta expertiza medico-legala,asupra careia doamna judecatoare face referire in 3 incheieri de sedinta,si nu a luat nici o masura pt a verifica spusele mele,cu toate ca am facut sesizare scrisa,catre judecatorie in care am indicat paginile in care doamna judecatoare face referire la acea experiza venita de la iml cluj si reducea numarul de zile de ingrijiri date de medicul legist care a dat si grad de invaliditate.
AM FOST CONDAMNAT IN BAZA ACESTOR ACTE MEDICO LEGALE LA PLATA SUMEI DE 75.000 LEI DAUNE MORALE PLUS INCHISOARE CU SUSPENADRE,PLUS PLATA CHELTUIERILOR DE JUDECATA....
Da domnule tgeorgescu,am inteles ca traim in siera leone,si daca vreo maimuta din trib vrea sa iti violeze nevasta si sa iti ia copiii sa ti faca sclavi,atunci sa fi multumit ca ti-a spus la revedere când a plecat.CRED ca am spus destul de clar ca expertiza medico-legala prin care se da grad de invaliditate este ILEGALA,este impotriva legii,nu e voie sa dea un legist grad de invaliditate fara a face o comisie.
"Vorbesc metaforic si nu vorbesc despre sotia si copiii dumneavoastra,ca sa nu ma intelegeti gresit.