avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost judecat si condamnat pe baza unor acte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost judecat si condamnat pe baza unor acte false

Buna ziua,am fost judecat intr-un dosar pe baza unor expertize date de un medic legist,care nu avea dreptul sa dea grad de invaliditate fara a intocmii o comisie,care a dat de la sine putere.Instanta in sentinta face referire la acele expertize medico-legale si ma condamna pe baza lor.
E posibil oare ca pe cale extraordinara sa cer anularea acestei sentinte?
Cel mai recent răspuns: fugitix , utilizator 10:16, 12 Martie 2016
Depuneti intai plangere penala impotriva respectivului medic, daca considerati ca acesta se face vinovat de savarsirea unei infractiuni, ulterior, daca va fi condamnat, veti avea sanse la o revizuire.
În ce tamei ați fost condamnat?
Știați ca actele sunt false?

Depinde și ce a declarat medicul.

Este un caz atipic și fără a se analiza dosarul nu cred ca se poate trage o concluzie clara.

Dacă aveți dreptul la apel declarați apel.

Am depus plangere penala impotriva respectivului medic,dar ma intereseaza daca pot sa fac plangere penala la CSM impotriva doamnei judecatoare,deoarece din acest dosar a disparut o alta expertiza medico-legala,asupra careia doamna judecatoare face referire in 3 incheieri de sedinta,si nu a luat nici o masura pt a verifica spusele mele,cu toate ca am facut sesizare scrisa,catre judecatorie in care am indicat paginile in care doamna judecatoare face referire la acea experiza venita de la iml cluj si reducea numarul de zile de ingrijiri date de medicul legist care a dat si grad de invaliditate.
AM FOST CONDAMNAT IN BAZA ACESTOR ACTE MEDICO LEGALE LA PLATA SUMEI DE 75.000 LEI DAUNE MORALE PLUS INCHISOARE CU SUSPENADRE,PLUS PLATA CHELTUIERILOR DE JUDECATA....
Eu in locul dvs. m-as bucura ca am scapat cu suspendare. Daca nu sunteti de acord cu asta, aveti solutia apelului/recursului.
Da domnule tgeorgescu,am inteles ca traim in siera leone,si daca vreo maimuta din trib vrea sa iti violeze nevasta si sa iti ia copiii sa ti faca sclavi,atunci sa fi multumit ca ti-a spus la revedere când a plecat.CRED ca am spus destul de clar ca expertiza medico-legala prin care se da grad de invaliditate este ILEGALA,este impotriva legii,nu e voie sa dea un legist grad de invaliditate fara a face o comisie.
"Vorbesc metaforic si nu vorbesc despre sotia si copiii dumneavoastra,ca sa nu ma intelegeti gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar solutionat ca o executie in stil mafiot fugitix fugitix Buna ziua,am fost condamnat in acest dosar la plata a 75.000 de lei daune morale plus inca 10.000 cheltuieli de judecata plus spitalizare.pe scurt din acest ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Riky74 Riky74 I-mi poate recomanda cineva un medic legist pentru o fontraexpertiza medico legala as vrea sa cer revizuirea unui dosar .Multumesc (vezi toată discuția)