avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntare la urmarirea penala !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntare la urmarirea penala !

Buna ziua !

Am primit acum 30 de zile ordonanta de renuntare la urmarirea penala data intr-un dosar in care tatal meu avea calitatea de suspect si a fost obligat la a presta 30 de zile , munca in folosul comunitatii . Am contestat solutia la procurorul ierarhic superior solicitand clasarea cauzei si in subsidiar , eliminarea obligatiei de a presta munca in folosul comunitatii . Munca in folosul comunitatii trebuie facuta pana pe data de 25 noiembrie 2015 .

Acum solutia este atacata in instanta .

Daca plangerea va fi respinsa si de instanta , tatal meu o sa fie obligat sa presteze munca in folosul comunitatii tot pana pe data de 25 noiembrie ? Sau se da alt termen ?

Va multumesc de modul de intelegere !
Buna seara!

Tot pana la 25 noiembire va trebui sa presteze munca, daca se respinge plangerea.

Cu stima.
Pai si nu putem solicita instantei sa prelungeasca termenul ? Sau sa solicitam ca munca in folosul comunitatii sa fie transformata in amenda ?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu a fost de acord ... Am fost la Parchet alaturi de el si prim-procurorul decat a tipat si a spus sa nu se mai repete a doua oara si dupa a zis " Plecati acasa ! " , de data asta ai scapat cu avertisment .
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Doua sanctiuni! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Dupa ce contul meu de facebook a fost spart si am primit amenintari cu moartea prin telefon , tatal meu a cedat nervos si in timp ce venea de ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente Cristian81 Cristian81 Buna seara, pt o infractiune loviri si alte violente cu 4 zile ingrijiri medicale , procurorul dispune suspectului munca in folosul comunitatii, Suspectul ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bună seara, Zilele trecute tatăl meu a primit de la Parchetul de pe langă Judecătoria de jurisdicţie o Ordonanţă de renunţare la urmărirea penală ... (vezi toată discuția)