avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme cesionare autorizatie taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme cesionare autorizatie taxi

Buna seara!
Am o firma de taxi cu 3 autorizatii, Doresc sa cesionez doar o autorizatie din 3 unei persoane juridice,
Am fost la primarie si aparent acest lucru nu se poate si mi s-au oferit 3
variante:
- fuziune;
- divizare;
- cedare autorizatie unui angajat cu vechime de un an.

As dori sa stiu care varianta ar fi mai buna, mai putin costisitoare si mai rapida?

In mod normal cesionare unei autorizatii intre doua persoane juridice este posibila dar mi-a zis doamna de la primarie ca se bat cap in cap, legea societatilor comerciale cu legea taximetriei.

As dori, va rog frumos sa ma ajutati cu niste sugestii si pareri.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o licenta de taxi daca este pfa? StingaciuF StingaciuF Buna seara!Avem si noi o dilema.Vrem sa cumparam o licenta de taxi de la un vecin insa licenta este pfa.Este posibila cumpararea?Si cum se procedeaza?Ce acte ... (vezi toată discuția)
Se poate ceda pfa taxi? adinadan adinadan va rog ,ajutati-ma si pe mine in legatura cu un PFA.....sotul meu se chinui de ceva timp sa obtine o licenta de taximetrist,fara nici un rezultat ... (vezi toată discuția)
Vanzare-divizare? anasm anasm Am o speta mai delicata, nici nu stiu cum sa o expun. O societate SA X vrea sa infiinteze o SRL Y (X va fi asociat la Y) Ce demersuri trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)