avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Scadenta anticipata sau nu
Discuție deschisă în Executare silită

Scadenta anticipata sau nu

Buna ziua puteti sa ma lamuriti in urmatoarea problema "Admite excepţia prescripţiei dreptului de a solicita executarea silită pentru sumele scadente anterior ratei din data de 06.2012 ,"noi nu am platit creditul din 2010 si au cerut executarea silita in 2015 sa inteleg ca creditul nu a fost declarat scadent anticipat... desi scrie in contract ca se declara scadent anticipat la 90 zile
multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
mimzy, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:08, 6 Octombrie 2015
Probabil scrie că se poate declara, așa scrie în toate contractele.

Dacă Instanța a decis așa, înseamnă că așa este. Dumneavoastră trebuia să dovediți că s-a prescris toată creanța.
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
multumesc de respuns.....ca sa dovedesc ca sa prescris toata creanta trebuie sa fi fost creditul scadent anticipat altfel nu cred ca am cum dovedi sincer nu am contractul la mine este la avocata noastra si nu stiu exact de spune acolo dar ce nu inteleg este ca doar dupa 2 ani de la ultima plata sa declarat scadent anticipat....
Probabil pentru că vi s-au mai dat șanse să plătiți. Acest fapt nu a fost deloc în detrimentul dumneavoastră, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie termen - contestatie executare vali70 vali70 In anul 2008 am luat un credit de la un IFN la care nu am platit decat 2 rate - nu am vrut sa mai platesc deoarece au marit rata si cand le-am cerut ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de la executor? fotolist fotolist notificarea de la executor,poate intrerupe perioada prescriere datorie? (vezi toată discuția)
Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)