avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Scrisoare deschisa
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Scrisoare deschisa

Buna ziua. As dori sa-mi spuna cineva cum pot trimite o scrisoare deschisa catre CEDO si mass-media?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
papiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: papiu , utilizator 10:22, 8 Octombrie 2015
Catre mass-media e simplu! Aproape fiecare publicatie tiparita si/sau online poate fi contactata online. La fel posturile de radio/tv.
Cu CEDO si/sau CJUE situatia sta cam asa
CEDO [ link extern ]
CJUE [ link extern ]
Mai departe totul depinde de continutul scrisorii deschise pe care o veti adresa acestor institutii!
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
DlGoe, utilizator
Multumesc de raspuns,dar in ce sens "totul depinde de continut"?
Multumescinca o data.
Daca insistati....
Credeti ca cineva, aici sau aiurea, publica/difuzeaza orice?
La CEDO/CJUE o scrisoare, deschisa/inchisa, pt. a fi luata in considerare (adica sa nu fie aruncata la cos din prima!) trebuie sa aiba un continut eligibil.
Daca ati citi ce v-am postat despre cele doua institutii, ati intelege, exista o lista cu subiectele eligibile
Multumesc de raspuns si nu,nu cred "ca cineva, aici sau aiurea, publica/difuzeaza orice"
Stimat forumist,

Termenul de ,,scrisoare deschisă,, se referă la un articol de presă în care se poartă o anumită polemică.

Prin urmare, din însăși definiția scrisorii deschise vedeți că, deși se poate adresa unei instituții - cum în cazul dvs este CEDO - aceasta nu este un destinatar poștal, să zicem.

O puteți, deci, publica în orice ziar care acceptă, o puteți posta pe bloguri...etc.

Toate după cum doriți.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Ofensa adusa unui ascultator ContSters159631 ContSters159631 Buna ziua, Alexandru este numele meu.Dorec sa imi exprim nemultumirea despre o persoana \"publica\" din cate am inteles eu, este vorba despre un angajat sau ... (vezi toată discuția)
Distrugere corespondenta afisata - nup 195 cp marilyn31 marilyn31 Am facut cu ceva timp in urma o plangere in baza unor infractiuni prev si ped de 195 Cod pen. - Violarea secretului corespondentei. In fapt am sesizat organele ... (vezi toată discuția)