avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Societati recuperare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Societati recuperare

Cand o Banca isi cesioneaza creantele catre firme de recuperare SRL, nu treabuia sa se faca in prezenta tuturor tertilor, adica reprezentantul bancii, al SRL-ului care prelueaza creanta si al debitorului, legal vorbind, nu trebuia sa se faca cu acordul tuturor partilor? Sunt legale asemenea practici ?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 15:06, 6 Octombrie 2015
Ati mai primit raspuns la aceasta situatie,ati reluat subiectul,vedeti raspunsurile anterioare.
Pentru cesiunea de creanta nu este necesar acordul debitorului, insa acesta din urma trebuie notificat ulterior de cesionar (firma de recuperare) despre schimbarea creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma de recuperare mariuss.i mariuss.i Speta suna in felul urmator: Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
Credit vandut denisatoma denisatoma Buna seara, Am un credit de 25500 facut la bcr la care ramasesem restanta. Astazi am fost sa platesc si am aflat ca mi s-a vandut la o firma de ... (vezi toată discuția)