avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Studii geotehnice
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Studii geotehnice

Aș dori să fac studii geotehnice, am studiile necesare și experiență ca geolog. Ce documente îmi sunt necesare, respectiv aș dori să mă îndrumați care este cadrul legislativ, în care să-mi găsesc anexele cu formularele pe care trebuie să le completez, calea de urmat - instituții, etc. ?

Alte discuții în legătură

Infiintare casa de amanet! sadkid sadkid buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o problema... Vreau sa infiintez o casa de amanet , iar dupa cum am inteles se supune prevederilor OUG ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
2 joburi Dia42 Dia42 Buna ziua. As dori sa-mi deschid o societate cu raspundere limitata. Am un job, dar conditiile de munca sunt foarte stresante, bani din ce in ce mai putin, iar ... (vezi toată discuția)