avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul baza concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul baza concediu medical

Buna ziua,
Pentru a calcula baza unui concediu medical am nevoie de veniturile realizate in ultimele 6 luni , dar nu stiu daca venitul realizat dupa ce s-a impozitat. Care se ia in calcul? (venitul de dinainte de impozitare sau dupa impozitare)? Si alta problema, daca am si bonuri valorice (de masa) le iau in calcul pentru concediu medical? (sunt venituri de natura salariala si se supun impozitarii)
multumesc.
Cel mai recent răspuns: comancorinaadelina , utilizator 14:09, 6 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Brut inseamna inainte de impozitare, corect?
poate ma ajutati si cu urmatoarea neclaritate: bonurile de masa sunt considerate bunuri de natura salariala, se iau in calcul pentru calculul deducerii personale?

Daca am o reninere (33% ) se va retine din venitul realizat net in care intra si bonurile de masa? Sau dau jos bonurile de masa si re retine doar din salariu?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea bonurilor de masa denisa1995 denisa1995 Buna :) As vrea si eu sa stiu care este formula de calcul pentru impozitarea bonurilor de masa. Asta, ca sa stiu si eu exact cat urmeaza sa imi scada din ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa rusiconstanti rusiconstanti Buna ziua sotia mea sa angajat la o firma de confectii lucreaza doar de 19 zile si a primit salariu si bonuri de masa . Bonurile de masa nu le-a primit toate ... (vezi toată discuția)