Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament la parter, iar vecinul de la etajul patru, datorita defectiunilor pe care le are si care nu se vad la suprafata, inunda toti vecinii de pe tronson. Problema dureaza de cativa ani.Am incercat sa discutam cu el, insa acesta nu vrea sa remedieze defectiunea intrucat are amenajari facute si nu este de acord sa-si faca deranj. Problema este ca plafonul din baie (acolo este defectiunea) incepe sa cedeze, iar noi nu putem face nimic. Apartamentul este asigurat, insa asiguratorul, avand invedere ca paguba este mica, nu s-ar indrepta impotriva lui sa recupereze prejudiciul, iar faptul ca probil ne-ar despagubi in vederea repararii plafonului, nu ne-ar ajuta, defectiunea continuand sa existe. Va rog sa-mi spuneti daca este o cale de rezolvare, alta decat chemarea in judecata a vecinului care are defectiunea, intrucat aceasta ar dura foarte mult, problema fiind presanta.
Va multumesc.
foarte tare dl Adrian ,geniala idee ,sa vezi cum vina si zice "da nam apa in baie!" poi spargeti inbunatatirile si vezi de ce nai.
of topic
la noi e grea problema cu fondul de reparatii acoperis
deci sant la parter si etajul 1 care lau platit ,si aia de la 10 nu platesc,
si culmea toti de la 10 nau platit ,poi nu merita sai lasi asa fara acoperis,
daca ei care sau plans si sant direct afectati nu platesc ,atunci aia de la parter pana la 9 de ce sa platesca.
Toate tzin de organizarea as. proprietari.
S-a reclamat de catre proprietarii de la ultimul etaj ca sun infiltratii de apa pluviala? Asociatia a constatat ca, da, oamenii au dreptate, imediat, se dispune infiintarea unui fd. de reparatii terasa si se afiseaza pe prima lista de plata.
Se da un termen.
Se iau masuri de catre conducerea as. prop. impotriva celor care nu-si achita obligatiile de plata repartizate. Nu stiu sa i-a masuri - ii schimbati, puneti la loc oameni care stiu ce tre' sa faca...
da domnule adam grecu ,asa este dar cand sa facut reclamatie a facut doar 2 proprietari ,si care nu siau platit fondul de reparatii
problema este in felul urmator .majoritatea din bloc isi plateste intretinerea ,dar nu si fondul de reparatii
ce sa faca asociatia sa il dea in judecata pt 230 ron?
inmultit cu 20,30 apartamente ,va dati seama ca daca face asa presedintele a 2 zi zboara si el si administratorul .
fondul de rulment se plateste cam voluntar ,si problema e ca de 2 ani e fondul pus si sa platic cam 40 la suta din el si iarna asta sigur nu se apuca de lucrari.
aia de la 4 nu dau in judecata asociatia ca nu au bani,si uite asa sa creat un cerc vicios.
Defectiuni
alexpato1
am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ... (vezi toată discuția)