avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare achizitie lemn rotund
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare achizitie lemn rotund

Buna ziua ,societate platitoare de TVA : va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila achizitie lemn rotund de la persoana fizica si vanzarea la persoane fizice sau juridice.Firma are activitate productie mobilier dar lemnul l-am achizitionat si acum vreau sa il vand.
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
gabiignat, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitie lemn rotund, inregistrari contabile gabiignat gabiignat Buna ziua ,societate platitoare de TVA : va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila achizitie lemn rotund de la persoana fizica si vanzarea la persoane ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitie oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Firma platitoare de TVA pot achizitiona pe baza de borderou de achizitii lemne de la persoane fizice? In caz afirmativ cum se fac inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)