avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Achizitie lemn rotund, inregistrari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Achizitie lemn rotund, inregistrari contabile

Buna ziua ,societate platitoare de TVA : va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila achizitie lemn rotund de la persoana fizica si vanzarea la persoane fizice sau juridice.Firma are activitate productie mobilier caen 3102 dar acest lemn l-am achizitionat de la persoana fizica fara taxare inversa si acum vreau sa il vand la persoana juridica.Ce inregistrari contabile sa folosesc ,singurul lucru care l-am facu este ca l-am sortat lemn de foc pentru firma si lemn rotund pentru vanzare.Doresc inregistrari contabile.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:25, 8 Octombrie 2015
Veriga lipsă din ce ați expus este Raportul de producție. Acesta vă ajută să vă descărcați de materia primă achiziționată, și s-o transformați în cele două produse finite, în urma procesului de sortare. Restul e treaba contabilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare achizitie lemn rotund gabiignat gabiignat Buna ziua ,societate platitoare de TVA : va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila achizitie lemn rotund de la persoana fizica si vanzarea la persoane ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa achizitie lemn pentru constructii gabihob gabihob In cadrul firmei s-a achizitionat scandura pentru construirea unui mobilier in hala de productie. Vreau sa stiu care este regimul TVA la cumpararea acestui ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)