avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala neplatita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala neplatita

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema care mi-a dat planurile peste cap. Am fost sa imi eliberez cazier pentru examen auto si la politie m-au gasit cu cazier din 2004 ...pentru o palma prietena mea de atunci mi-a facut plangere .am fost la declaratii si atat. Mai departe nu am mai fost cautat sau altceva. Mentionez ca adresa din buletin era unde stateam anterior. Dosarul l-am gasit pe site la minister justitie ca solutionat. Eu timp de 11 ani habar nu am avut de aceasta problema...Ce pot face in situatia data? Am inteles de la politie ca este amenda penala. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Parte vatamata cetatean strain victorvlad victorvlad Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Un prieten, cetatean strain s-a prezentat la politie in Tulcea pentru a face o plangere impotrriva unei persoane ... (vezi toată discuția)
Privarea de libertate Ciprian1984 Ciprian1984 Buna seara! La inceputul acestui an am inceput o relatie cu o domnisoara de 22 de ani, din Timisoara. Problema este ca inca de la inceputul relatiei, mama sa a ... (vezi toată discuția)
Amenda penala din 2006 labirint2011 labirint2011 In 2006 am primit o amenda penala pentru un accident rutier, in valoare de 1500 lei, care am achitat. Azi cand am vrut sa scos cazierul apare amenda pe el si ... (vezi toată discuția)