avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pensie facultativa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pensie facultativa

Buna ziua,

Plafonul pensiei facultative deductibile de la impozit in cuantum de 400 euro pe an este compusa atat din pensia oferita de angajator cat si cea retinuta de la angajat? Sau este dedusa suma de 400euro/an contributie angajat si separat 400euro/an contributie oferita de angajator? Am situatii in care societatea ofera pensie facultativa dar salariatul este si el inscris individual. Impreuna, intr-un an de zile acestea depasesc plafonul dar nu si daca sunt caculate separat.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensii facultative expro expro care este suma ptr. care sunt deductibile ptr.o soc. com , chelt. cu pensiile facultative a 2 dintre angajati? (vezi toată discuția)
Cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate rdoro rdoro Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata As dori un act normativ ... (vezi toată discuția)
Deducere asigurare cristian_conea cristian_conea Am incheiat anul acesta o [b]POLITA DE ASIGURARE DE VIATA LEGATA DE FONDURI DE INVESTITII - Tarif Z10R[/b] (asigurare + economisire) si mi s-a spus ca primele ... (vezi toată discuția)