avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dubla finantare cursuri incluziune sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dubla finantare cursuri incluziune sociala

Buna ziua,
am o problema legata de dubla finantare, am inceput un curs online in cadrul unui proiect posdru in data de 21 iulie 2015, cursuri pentru incluziune sociala adresate angajatilor din domeniul social. In cadrul aceluiasi proiect am fost selectat ca si formator pentru grupa de ingrijitor batrani si activitatea de formare am inceput-o in 10 august.
Am finalizat cursurile online (40), am depus dosarul pentru obtinerea bursei, mi s-a transmis ca statusul meu in cadrul acestui curs este invalidat si nu pot primi bursa, nici diploma, deoarece ma aflu in situatia de dubla finantare. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra despre ceea ce pot face in aceasta situatie!

Alte discuții în legătură

Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare sara1978 sara1978 Buna ziua, Sunt drd. in anul 2, pe perioada 1 ian 2014 - 30 iun 2015 fac parte dintr-un proiect de finantare POSDRU. Am obtinut o bursa de mobilitate Erasmus ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare proiect studii doctorale posdru ro_paradisio ro_paradisio Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la dubla finantare in cazul proiectelor doctorale POSDRU. Beneficiez de o bursa doctorala POSDRU, anul II, realizez ... (vezi toată discuția)