avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte individuale de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte individuale de munca

Buna ziua!
In prezent am indemnizatie insotitor pentru copilul meu cu handicap grav. Trecand pe la Primarie am depus cerere pentru angajarea mea ca asistent personal al copilului. Mentionez ca am demisionat de la locul de munca in urma cu 2 luni iar in viitorul apropiat doresc sa mai imi iau un job tot cu carte de munca. Pot fii angajata la ambele locuri de munca: Primarie si Firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 7 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Conform art. 35 din Codul Muncii, orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiţi sau la acelaşi angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

Textul de lege nu limiteaza numarul de c.i.m. pe care le poate incheia o persoana fizica in calitate de salariat. In acest caz, o persoana poate avea mai multe c.i.m.., cu timp partial, cu norma intreaga , pe durata determinata sau nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca mirela45 mirela45 lucrez ca asistent medical 4 ore deoarece am un copil cu handicap grav momentan sunt in concediu fara plata/ sunt insotitoarea copilului.Ma pot angaja si ca ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contracte de munca Asistent personal Asistent personal Sunt angajată ca asistent personal pentru fiica mea cu handicap grav. Mai pot face un contract de munca cu 8 ore la o altă firmă.? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Asistent personal Aura B Aura B Lucrez 4 ore/zi cu contract de munca la o companie privata. Pot încheia si cu DGASPC contract de munca cu 8 ore/zi ca asistent personal pt mama mea care ... (vezi toată discuția)