avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 OBIECTUL DE ACTIVITATE AL SOCIETĂŢII
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

OBIECTUL DE ACTIVITATE AL SOCIETĂŢII

Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire. In actul consitutiv al firmei am trecut la:

Obiectul de activitate al societatii este:
- Domeniul principal: cod CAEN 4791
-Activitati secundare: o lista intreaga de coduri CAEN.

Doresc in viitor sa prestez servicii in domeniul IT si sa fac traduceri. Mentionez ca codurile CAEN asociate cu serviciile in domeniul IT si cu traducerile se regasesc in lista de activitati secundare.

Nelamurirea mea este:

1. Trebuie sa modific actul constitutiv astfel incat codurile CAEN asociate cu serviciile de IT si de traduceri sa se regaseasca in domeniul principal de activitate?

2. Sau pot presta servicii fara a mai aduce vreo modificare la actul constitutiv.

Va multumesc.

Numai bine,

Petru

Cel mai recent răspuns: petregmd , utilizator 16:40, 7 Octombrie 2015
Buna ziua

Nu trebuie sa aduceti modificari actului constitutiv, decat in cazul in care adaugati noi coduri CAEN. In cazul dvs. este suficient sa autorizati codurile pe care doriti sa le folositi, prin depunerea declaratiei model 3.

Succes!
Va multumesc mult pentru informatia furnizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Buna ziua. Am u SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc ca sa schimb aceste coduri CAEN cu altele, implicit codul principal. Aveti idee ce pasi trebuie sa fac si cam ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru dezvoltare și închiriere unui produs software propriu norbertfogarasi norbertfogarasi Ce fel de cod CAEN am nevoie pentru dezvoltare și închiriere unui produs software propriu? Software-ul va fi încărcat pe Google Play și Apple ... (vezi toată discuția)