Buna ziua,vreau s-a va prezint situatia mea, am 53 de ani, am lucrat in ultimii 7 ani ca asistent farmacist la farmaciile CATENA in orasele TURDA si CAMPIA TURZII , anul trecut am avut o operatie de hernie de disc cervicala am stat in concediu medical 120 zile, dupa care m-am intors la locul meu de munca farm CATENA in CAMPIA TURZII pta M, vitazu nr1,am lucrat toata luna oct dupa care de la 1 nov am fost detasata la Turda unde am lucrat 2 sapt, la cererea conducerii din lipsa de personal, dupa care am fost mutata in CAMPIA TURZII la punctul de lucru pe STR GHE> BARITIU , am lucrat pana in dec cand din cauza conditiilor am facut dubla pneumonie si am avut nevoie iarasi de concediu medical pe care l-am obtinut de la Comisia judeteana CLUJ, la intoarcere in 26 dec la locul meu de munca am fost intrebata ce am de gand sa fac sa ma pensionez? eu nu doream acest lucru si am raspuns ca eu doresc sa muncesc dar in conditii bune , nu in frig , pt ca am nevoie de serviciu , in 20 ian 2015 am fost mutata la alt loc de munca in TURDA str GHE LAZAR pe motivul ca eu am cerut conditii mai bune de munca , nu am stiut ce mi se pregatea , eu am mers de buna credinta, am facut cazier nou pt ca e alt loc si nu am banuit ca CINEVA imi facuse o cerere de incetare a contr de munca pe perioada nedeterminata pe perioada determinata, cererea este scrisa de alta pers si semnata in locul meu , in 20 aprilie deci la 3 luni , am primit decizia de incetare a contr de munca, la intrebarea mea DE CE , am primit rasuns ca nu mai au nevoie de pers. . mi s-a oferit loc de munca la CLUJ NAPOCA ceea ce presupune naveta si 2 ture pana seara la ora 10 , ori transp la acea ora mai greu, ne mai vorbind de probl mea de sanatate, acum sant in somaj , ce pot ace eu fata de cele mai sus aratate , va rog raspuns, MULTUMESC
MARIA URCAN tel 0743082032 sau urcanmia@yahoo.com