avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita credit

In anul 2010 am fost instiintata ca mi s-a cesionat un credit de la BCR catre o firma de recuperare. In 2011 in martie am fost actionata in judecatata de un executor care reprezenta aceasta firma de recuperare. Intre timp mi s-a poprit din salariu 33% timp de 2 ani si jumatate pe baza unei hotarari judecatoresti. Anul acesta din curiozitate introduc pe google numele meu si aflu cursul dosarului meu care din 2011 si pana acum nu a fost solutionat pe motiv: in 2011 - "În temeiul art.155 ind. 1 C.pr.civ. suspendă judecarea cauzei. Cu recurs pe toată durata suspendării. Dată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi 7.04.2011. iar in 2015 "Amană judecarea cauzei şi acordă termen la data de 08.10.2015, pentru lipsă de procedură".
Ma poate lamuri cineva ce inseamna cele de mai sus?
Si cum s-a putut sa mi se opreasca din salariu daca nu a fost o hotarare judecatoresaca reala?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:06, 27 Aprilie 2016
Că judecata în acel dosar s-a perimat și a fost respinsă cererea pentru acest motiv.
probabil că au avut încuviințarea în alt dosar de executare, nu în cel invocat de dvs.
Referitor la subiectul de mai sus mai am o intrebare. Daca am avut acea poprire pe salariu si am primit din nou la noul loc de munca o alta poprire a aceluiasi dosar, de ce in Biroul De Credit nu apar cu niciun fel de istoric referitor la ceasta datorie si nici la vreo datorie???
Pentru că nu ați fost raportat. Sunt și instituții care nu raportează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare silita ana.toli ana.toli Va rog sa-mi explicati ce inseamna: 08.04.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C.e.9 Tip solutie: Constată perimată cererea Solutia pe scurt: HOT. 8.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita. irevecobila. se mai poate prescrie demyco79 demyco79 Daca dupa un proces mi s-a spus ceea ce relatat mai jos, mai am vreo sansa sa scap de aceasta, gen prescriere dupa o anumita perioada de timp, sau o sa ma ... (vezi toată discuția)