avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Import tutun USA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Import tutun USA

Doresc sa deschid un SRL sau PFA ptr import de tutun din USA, ca si importator unic pe Romania (posibil si europa ptr ca nu am gasit produsele lor la vanzare pe site`uri online specializate) Care ar fi taxele vamale si accizele de plata per kg, bax sau per factura (ex: Entitatea X a achiziţionat din Rusia vodka in valoare de 50.000 lei, taxele vamale fiind de 5.000 lei, iar accizele de 10.000 lei.)? Ma intereseaza in special pentru tutunul la punga (30g - 2kg) Multumesc ( [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
PetrescuVlad, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare tutun vrac- care este pedeapsa prevazuta de lege? ini2015 ini2015 buna ziua am si eu o mica problema... am fost prins in timp ce incercam sa vand un kg de tutun vrac, imi poate spune cineva care sunt pedepsele pentru astfel ... (vezi toată discuția)
Calculare prejudiciu eduard21 eduard21 In decursul a catorva luni de zile am vandut o cantitate mare de tutun vrac (maruntit) prin intermediul diferitelor anunturi postate pe net.Acest tutun ... (vezi toată discuția)
Cod vamal - cantitatea maxima de tigari admise Sergiu22SV Sergiu22SV Care este cantitatea maxima de tigari admisa la trecerea frontierei? Cum fac sa pot introduce in mod legal peste aceasta limita? (vezi toată discuția)