avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Despre forum - De ce mi-a fost sters un comentariu de ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Despre forum - De ce mi-a fost sters un comentariu de la un subiect

Buna ziua,

Forumul este pentru a comenta liber anumite situatii. De ce mi-a fost sters comentariul de la discutia Competente tribunal sau judecatorie? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
ispires, utilizator
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 14:53, 8 Octombrie 2015
Am fost anuntat despre regulile forumului prin email. Va rog ca administratorii sa trimita o instiintare cu continutul care a fost sters (pe email) si acum ca si cerere pentru a ramane activ pe acest site (specificat ce nu corespunde regulilor ca sa pot lua la cunostiinta sa nu mai gresesc). Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
ispires, utilizator
www.avocatnet.ro/content/tag...
aveti in link regulamentul.
Raspunsul dvs la intrebarea concreta a utilizatorului nu avea nimic in comun cu legea care reglementeaza competenta instantelor.
Sunt topicuri la care cel ce intreaba asteapta un raspuns concret, daca se poate si corect , in baza legii.
De asemenea , cf regulamentului, explicatii asupra stergerii mesajelor cereti pe privat moderatorului care a asters, nu pe forum.
Colega mea a omis să vă precizeze faptul că aveți o percepție eronată a finalității acestui forum.

Acest forum nu este creat pentru discuții libere. Majoritatea topicurilor au ca și finalitate oferirea unor soluții care să îl ajute pe inițiatorul discuției să își rezolve problemele.
Dacă nu au cunoștințe teoretice cu privire la subiectul discuției, utilizatorii trebuie să se abțină să își dea cu părerea.
În afară de regulile bunului simț, sunt și regulile pe care le găsiți în linkul postat de colega mea.
Multumesc pentru raspuns, totusi sa ne anuntati prin email cand faceti aceste interventii si sa atentionati persoanele ca este gresit si a fost sters comentariul. Va rog sa imi trimiteti comentariul pe email asa cum v-am solicitat. Multumesc.
Buna ziua,

ispires, moderatorii nu au nicio obligatie in sensul dorit de dvs. Va rog sa cititi cu atentie Regulamentul de postare in forum.

De asemenea va rog sa nu mai interveniti in discutiile de specialitate doar pe baza experientei personale. Oamenii cauta pe forum raspunsuri argumentate juridic.

Multumesc anticipat pentru intelegere.
Admin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)