avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura proprie si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura proprie si delapidare

Buna ziua. Am lucrat la o societate fara contract sau carte de munca. In luna ianuarie 2005, s-a efectuat un inventar, fara comisie de inventariere, iar in luna mai s-au descoperit unele produse dublate de 4 ori in inventar si o lipsa de 2 miliarde lei, iar eu sunt acuzat ca am facut asta ca sa acopar pe cineva. Gestiunea nu are nici un sistem de protectie si se poate intra de oriunde prin intermediul internetului. Acum se efectueaza o expertiza contabila, iar mie mi s-a deschis dosar penal cu acuzatiile din titlul discutiei. Am inteles ca dosarul a fost respins de procuratura. Daca a fost respins, de ce mai exista dosar penal? Ce vreau eu sa stiu. Ce trebuie sa se dovedeasca, ca eu sa am probleme. Si cum pot fi acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura cand eu nu am semnat nimic pe acolo, decat niste nir-uri facute de mine. Delapidarea cum este dovedita. Va sunt recunoscator pentru raspunsuri si sper sa ma intelegeti ca sunt destul de speriat, iar acum nu pot nici macar sa ma gandesc la copilul care trebuie sa vina. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:47, 11 Octombrie 2005
ok, in cazul asta poti sa stai oarecum linistit dar nu esti acoperit.
Asistenta unui avocat este mai mult decit necesara
stiu ca nu sunt acoperit... avocatul meu tot incearca sa ma linisteasca... imi spune sa stau linistit pentru ca trebuiesc dovedite multe... cum am scos eu marfa din magazin, cum am valorificat-o si multe altele, dar eu nu pot sta linistit... nu ca as fi facut ceva... dumnezeule, nu am luat nici macar un ambalaj din firma aia, dar nu mai pot... sunt cu nervii la maxim... mi se tot trimit texte ca intru in puscarie si altele... mie imi este teama ca in 2001 am avut un accident de circulatie iar in 2003 mi s-au dat 6 luni cu suspendare, deci nu sunt reabilitat
Ascultati-va avocatul si nu mai luati seama toate sicanele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura proprie si delapidare Buna ziua. Am lucrat la o societate fara contract sau carte de munca. In luna ianuarie 2005, s-a efectuat un inventar, fara comisie de inventariere, iar in ... (vezi toată discuția)
Acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura proprie si delapidare Buna ziua. Am lucrat la o societate fara contract sau carte de munca. In luna ianuarie 2005, s-a efectuat un inventar, fara comisie de inventariere, iar in ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)