avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pensie

Am primit decizia de pensionare in care este mentionat faptul ca nu au fost fructificate adeverintele referiotare la grupa a II de munca pe motiv ca meseria de operator, operator consola nu figureaza in Anexa 15 din HG 257/2011.
Vreu sa contest decizia, trebuia sa refuz si plata efectiva a pensiei sau pot sa primesc banii si sa fac contestatie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 8 Octombrie 2015
1. Contestatia cu privire la neluarea in consideratie a adeverintelor de grupa de munca nu are nici o legatura cu plata pensiei.

2. Faceti contestatia iar pensia o primiti in continuare.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa de munca MariaW MariaW Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este necesar sa elibereze o adeverinta de grupa daca perioada lucrata in grupa de munca este trecuta in cartea de munca. ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii nerecunoscuta ellamoise ellamoise Am lucrat 16 ani in gr.II de munca ca operator consola (calculator ) este mentionat in cartea de munca ca am lucrat in procent de 100% in grupa a II, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta activitate grupa i de munca nevalorificata la recalcularea pensiei natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine ..... daca se incadreaza s-au nu in grupa si care este motivul respingerii si cum trebuie intocmita adeverinta ... (vezi toată discuția)