avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot sa-mi aleg distribuitorul de gaz indiferent de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot sa-mi aleg distribuitorul de gaz indiferent de zona in care locuiesc?

Vreau sa-mi schimb distribuitorul de gaze ;am studiat oferta si este cam saraca(locuiesc in vestul tarii) ;tot ce vreau este sa scap de EON Distributie, ca la partea de furnizare este mai simplu oferta fiind mai mare.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)
Proiect gaz LAM86 LAM86 Buna seara Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o informație, indrumare. In urma cu un an am cumparat un apartament , facand modificari in aparatement a ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)