avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Pune avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Pune avocat

Care este perioada maxima pentru a angaja un avocat ?? .sunt citat ca martor
Cel mai recent răspuns: 49_711 , utilizator 02:43, 9 Octombrie 2015
Martorul nu poate fi asistat de avocat.

Martorul este chemat sa depuna marturie despre ceea ce stie/a perceput prin propriile simturi. Nu si face aparari si nu poate fi reprezentat.
Intr-adevar, conform c.p.p. avocatul asistă sau reprezintă părţile ori subiecţii procesuali principali, dar in practica, martorul poate merge insotit de avocat la audiere in fata organele de urmarire penala fara probleme, mai ales ca acum conf. c.p.p. pana sa se efectueze in continuare urmarirea penala impotriva unei persoane, daca se doreste audierea acesteia, se poate face doar in calitate de martor.
in instanta n aveti treaba cu av; in ziua prezentarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor în proces pentru dare de mită daniel_ionut2006 daniel_ionut2006 Buna seara! Ma poate lamuri va rog frumos cineva cu o situatie in care ma aflu? Mai exact,acum doi ani am fost nevoit sa fac un denunt impotriva unei persoane ... (vezi toată discuția)
Plangere penala-martorul poate fi asistat de avocatul ales la declaratia data? pitic1991 pitic1991 Buna seara, In timpul urmaririi penale un martor are voie sa se prezinte la declaratie asistat de avocat? Am facut o plangere penala si martorul s-a ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor in faza de urmarire penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 As dori sa stiu daca audierea martorilor in faza de urmarire penala este obligatorie a se face in prezenta inculpatului sau a reprezentantului acestuia, atita ... (vezi toată discuția)