Intampin o problema privind neplata ultimului salariu in cazul unei firme de pe piata telecom (franciza). Mai exact, am lucrat din 2010-31 iulie 2015 la o soc, au vandut firma catre alta soc de la 1 aug si au refacut contractele de munca. La data de 15.09 imi dau demisia, imi inceteaza CM cu data de 18.09 la cererea expresa a mea, dar in data de 05.10 cand se dau banii in firma mi se spune ca eu nu am acest drept pe motiv ca la data de 27.09 cand au facut inventar in firma s-au gasit minusuri si nu mai beneficiez de acesti bani. Nu am fost instiintata sub nicio forma de aceste lipsuri si mentionez ca am o situatie semnata de mine cu inventar facut la data 17.09 unde totul a fost ok conform spuselor mg.zonal.
De asemenea, le-am solicitat plata tichetelor de masa si a comisionului aferent vanzarilor din luna August, intrucat am fost angajata lor full si la fel mi s-a spus ca nu se aplica in cazul meu aceleasi conditii ca la colegii mei, ei au ramas in firma eu am plecat.Mentionez ca in fisa postului la conditii de munca sunt trecute tichete de masa, bonusuri, sim demo voce.
mai trebuie mentionat ca desi pe CM scrie Agent vanzari ei imi spun ca eu am avut alte atributii in firma desi nu scrie nicarieri acest lucru. in acest moment intentionez sa fac o sesizare catre ITM intrucat nu mi se pare firesc acest mod de comunicare al lor, credeti ca este in regula? societatea este din alta zona a tarii, nou intrata pe PH. daca eu fac sesizarea la ITM si am CM pe postul de Ag vz ei pot spune ca de fapt mi-au dat alt post (respectiv de coordonare al mag) si eventual sa-mi aduca acuzatii ca n-au fost indeplinite anumite atributii?ma gandesc ca nu pot spune asta atata timp cat nu avem nimic semnat in acest sens, si-ar crea probleme.o alta problema a lor ar fi ca salariile se platesc jumatate pe card si jumatate "in mana" din casa, platesc la negru o parte din salarii si comisioane.
astept un raspuns cat de repede este posibil pentru care va multumesc anticipat!
Demisie
mctzoana
As dori sa stiu daca mi depun demisia luna aceasta, am dreptul sa iau bonurile de masa aferente lunii iunie si ce zile mai lucrez din iulie. Daca da, si ... (vezi toată discuția)