avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Scrisoare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Scrisoare medicala

In urma consultatiei la medicul specialist pneumolog, sotul meu a primit o scrisoare medicala cu tratamentul recomandat si indicatia de a veni la control peste sase luni.
Medicul de familie insa nu vrea sa-i elibereze reteta, motivand ca doar medicul pneumolog este prescriptorul, cf nu stiu carei legi din 2012.
Existand o scrisoare medicala de la specialist in acest sens, este adevarat ca medicul de familei poate fi amendat daca elibereaza reteta?
Scrisoare medicala este datata 30.06.2015. Din lina iulie si pana in prezent sotul meu, care este salariat, nu poate beneficia de reteta compensata, cu toate ca plateste CASS si tot ce plateste un angajat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:09, 10 Octombrie 2015
Ati luat legatura cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS)?
Nu am luat inca legatura cu CASMB.
CJAS este cea care va poate spune cum se procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Reinscriere medic de familie Irina J Irina J Buna seara! Apelez la sprijinul Dvs. cu privire la o situatie intampinata saptamana aceasta: parintii mei au fost instiintati, printr-un email, de catre ... (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)