Pe scurt: Tribunalul Bucuresti a admis cererea de dizolvare inregistrata de ONRC (sediu expirat si/sau mandat administrator expirat) si a dispus dizolvarea societatii. Stadiu procesual:Fond. Exista drept de apel în termen de 30 de zile de la efectuarea publicitatii (nu stiu ce inseamna exact 'publicitatii',dar asta apare pe portal.just la data de 07.05.2015). Nu s-a facut recurs atunci.
Va rog din suflet, daca se poate, sa ma luminati intr-o problema: societatea este deja dizolvata sau in dizolvare? Daca devine definitiva hotararea tribunalului, societatea intra in lichidare sau direct radiere? Aveam voie dupa hotararea tribunalului sa incasez bani si sa emit facturi? Multumesc anticipat!
Hotararea tribunalului nu este definitiva, deci va puteti desfasura activitatea in continuare.
Dupa ramanerea definitiva, societatea intra in lichidare si nu va fi direct radiata.
Tot pe avocanet.ro am gasit urmatoarele: daca societatea a fost dizolvata in temeiul legii societatilor comerciale nr.31/1990, ca sanctiune pentru neindeplinirea unor obligatii (expirarea sediului social, expirare mandat administratori), firma nu mai poate desfasura activitati din momentul ramanerii definitive a hotararii de dizolvare. Daca nu s-a facut recurs in 30 de zile de la efectuarea publicitatii(tot nu am aflat ce se intelege prin "efectuarea publicitatii"), nu inseamna ca hotararea e definitiva? Si daca DUPA ramanerea definitiva se intra in lichidare,...care mai este perioada in care o societate este in dizolvare(sau dizolvata..daca inseamna altceva). Multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra!