Multumesc. Pentru decontarea navetei cadrelor didactice trebuie dovada ca detii autovehicolul cu care faci naveta in mod legal, eu am cumparat masina, dar n-am transcris-o pe numele meu, din motive financiare si fac naveta cu ea. Inafara de contractul de vanzare-cumparare nu am alt act. Dierctorul si contabila ma tot trimit sa fac contact de comodat , sa fac procura....
Aceasta problema nu are legătură cu ce ati întrebat inițial.
În primul rand sunteți obligat prin lege sa înregistrati mașina.pe numele dvs în termen de 30 de zile de.la.cumpărare. Dacă nu o faceți și vânzătorul a menționat în certificat ca instrainat-o sunteți pasibil de amenda 6-8 puncte.
Dacă nu aveți de gând sa transcrieri pe numele dvs mașina, asa v-ați înțeles cu vechiul proprietar, faceți un contract de comodat dacă va e de folos pt a deconta naveta.
Decontare naveta
misu1972
Buna ziua,
Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta
pesori
M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)