avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns la o sesizare/plangere facuta la Colegiul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns la o sesizare/plangere facuta la Colegiul Medicilor

In data de 6 octombrie s-au implinit doua luni de la efectuarea unei plangeri catre Colegiul medicilor(am dovada ridicarii plicului), eu sun saptamanal sa intreb cand voi primi un raspuns si mi s-a spus ca voi primi o adresa in care mi se mentioneaza care este stadiul dosarului meu... este normal?
Cel mai recent răspuns: elena1357 , utilizator 16:30, 13 Octombrie 2015
Conform disp OG nr 27/2002 teremenul de raspuns la petitii este de 30 de zile
In cazul in care petitia necesita verificari complexe,termenul de poate prelungi cu inca 15 zile
Va multumesc! Imi este de real ajutor!:) Raspunsul il asteptam legat de analize gresite, daca doriti sa imi dati vreun sfat si in aceasta problema(fac trimitere la ceea ce am postat)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie fara raspuns ContSters382135 ContSters382135 Am depus petitie la primarie , acestia nuraspund . A trecut de mult termenul . Ce pot face ?? (vezi toată discuția)
Petitie stefaniaalina75 stefaniaalina75 Am facut o sesizare la Consiliul Judetea de 30 de zile si nu am primit raspuns. Ce pot face in acest caz? (vezi toată discuția)
Petitionar anonim mihai_vs mihai_vs daca adresantul unei petitii comunica date de indentificare false (persoana si adresa nu exista) petitia se considera anonima si se claseaza? (vezi toată discuția)