avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Petitionar anonim
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Petitionar anonim

daca adresantul unei petitii comunica date de indentificare false (persoana si adresa nu exista) petitia se considera anonima si se claseaza?
Cel mai recent răspuns: mihai_vs , utilizator 13:21, 16 Octombrie 2015
In temeiul disp OG nr 27/2002
Art. 7
Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecut datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si vor fi clasate potrivit prezentei ordonante.

Daca in urma verificarilor se constata ca datele de identificare precizate in petitie nu sunt reale,urmeaza a se clasa petitia
Petitia nu se claseaza , i se va trimite raspuns la adresa indicata.
tocmai despre articolul 7 va solicitam lamuriri..!! se claseaza petitia....sau se trimite raspuns la adresa indicata..????????
se trimite raspuns, ,,unde legea nu dispune nici noi nu trebuie sa distingem'', art. 7 este destul de clar ....
LIMPEDE! MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O petitie nesemnata poate fi considerata anonima? MIXAM MIXAM Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de ... (vezi toată discuția)
Conditiile legale de clasare a unei reclamatii catre protectia consumatorului demeterelemer demeterelemer 1. care sunt condiţiile legale, precizându-se expres şi norma respectivă, pentru a se dispune clasarea unei reclamaţii adresate protecţiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcare neregulamentara ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am facut o sesizare online pentru parcarea neregulamentara continua pe trotuar a unui autoturism si am trimis-o de pe adresa mea de email pe adresa ... (vezi toată discuția)