avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incapacitate juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incapacitate juridica

Fiul meu implineste luna viitoare 28 de ani, locuim in spania de 9 ani, avem incapacitate juridica scoasa in spania.Stie cineva daca poate fi recunoscuta aceasta incapacitate juridica in Romania si cine recunoaste un stfel de act?Mentionez ca fiul meu este persoana cu handicap grav.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas florentina10ro florentina10ro Am si eu o intrebare, fiul meu cu handicap grav primeste pensie de urmas de pe urma tatalui decedat acum 29 de ani, pe vremea cand mi-a fost aprobata pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas dupa renuntarea la cetatenie florentina10ro florentina10ro Fiul meu e persoana cu handicap grav, are 28 de ani si primeste pensie de urmas deoarece tatal lui e decedat, noi traim in spania de 9 ani, eu mi-am luat ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot dolores10ro dolores10ro Sunt mama unui baiat cu handicap grav in varsta de 31 de ani, ne aflam pe teritoriul Spaniei de 13 ani, avem cetatenia spaniola dar nu am renuntat la cea ... (vezi toată discuția)