avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art. 336 consum alcool
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art. 336 consum alcool

Buna ziua,
In mai 2015 am fost identificat cu o alcoolemie in aerul expirat de 1.1. Nu am negat acest lucru in fata politistilor.
As vrea sa va intreb daca pentru aceasta valoare se poate primi pedeapsa cu suspendare si care este perioada de asteptare pana la proces. Eu am solicitat procurorului accesului la dosar, dar mi s-a spus ca nu s-a dispus nicio masura.
Va informez ca mi s-a intocmit un dosar penal. Nu am avut nicio abatere de circulatie si nu am cazier.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihai2015a , utilizator 15:50, 9 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat JosefC JosefC Buna ziua.Va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari. Am fost oprit de politie conducand in stare de ebrietate.La alcool test, mi-a iesit 0,66g/L in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)