avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie in strainatate

Buna ziua! Ce acte sunt necesare si apostilate pentru casatorie in alta tara?
Cel mai recent răspuns: Μιχαελα , utilizator 01:41, 23 Mai 2022
Toate actele care privesc starea civila: certificat de nastere , sentinta de divort, hotarare de adoptie (daca exista ),
Nu am fost casatorita niciodata! Nu sunt adoptata nu am nici copii.. Am citit ceva despre Certificat de capacitate matrimoniala? Unde se elibereaza asa ceva? Despre ce este vorba, sunt analize cumva? Sau nu este necesar? Cum nu am fost casatorita niciodata, trebuie sa fac dovada? Unde obtin aceasta dovada? Se numeste dovada, sau adeverinta? Care este valabilitatea unei Apostile?
Va multumesc frumos pentru rasuns si detalii!
trebuie sa solicitati si sa obtineti adeverinta de cutuma, anexa 9, de la starea civila de la locul dvs. de nastere.. Daca locul de domiciliu nu corespunde cu cel de nastere puteti solicita la starea civila de la locul dvs. de domiciliu obtinerea prin corespondenta a adeverintei. Medicalele le veti solicita la un medic din tara unde urmeaza sa incheiati casatoria. Apostila se aplica de prefectura. Sa apostilati si certif de nastere nu doar adeverinta de cutuma.
multumesc!
Buna seara! Pentru casatorie cu un cetatean grec.eu de origine romana ce acte imi treui..din Romania.casatoria se va face in grecia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in grecia ela_87 ela_87 Buna ziua, Eu si prietenul meu, ambii romani, vrem sa ne casatorim in Grecia anul acesta, pe 11 septembrie. Locuim si vom locui in continuare in Romania. Am ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)