Nu am fost casatorita niciodata! Nu sunt adoptata nu am nici copii.. Am citit ceva despre Certificat de capacitate matrimoniala? Unde se elibereaza asa ceva? Despre ce este vorba, sunt analize cumva? Sau nu este necesar? Cum nu am fost casatorita niciodata, trebuie sa fac dovada? Unde obtin aceasta dovada? Se numeste dovada, sau adeverinta? Care este valabilitatea unei Apostile?
Va multumesc frumos pentru rasuns si detalii!
trebuie sa solicitati si sa obtineti adeverinta de cutuma, anexa 9, de la starea civila de la locul dvs. de nastere.. Daca locul de domiciliu nu corespunde cu cel de nastere puteti solicita la starea civila de la locul dvs. de domiciliu obtinerea prin corespondenta a adeverintei. Medicalele le veti solicita la un medic din tara unde urmeaza sa incheiati casatoria. Apostila se aplica de prefectura. Sa apostilati si certif de nastere nu doar adeverinta de cutuma.
Casatorie in grecia
ela_87
Buna ziua,
Eu si prietenul meu, ambii romani, vrem sa ne casatorim in Grecia anul acesta, pe 11 septembrie. Locuim si vom locui in continuare in Romania. Am ... (vezi toată discuția)