avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prevederi ale amnistiei fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prevederi ale amnistiei fiscale

Viitoarea amnistie fiscala se va referi si la dobanzi si penalitati pentru sume datorate de persoane fizice la CNAS ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:13, 9 Octombrie 2015
Viitoarea amnistie se va referi strict la ce se va publica in Monitorul Oficial. Deocamdata, e doar gargara preelectorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare amnistie fiscala tributar tributar Am inteles ca au fost publicate normele de aplicare ale amnistiei fiscale. Eu am datorii ( penalitati si dobanzi , doar ) la CNAS. Beneficiez de aceasta ... (vezi toată discuția)
Opcnas 894/2011 – aplicarea art. xi din og 30/2011 (anulare penalitati de intarziere) si reglementarea unor masuri financiar-fiscale  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 787/07.11.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 894/2011 privind ... (vezi toată discuția)
Penalitati in insolventa lylyna71 lylyna71 Va rog sa-mi spuneti prin ce act s-au introdus penalitatile de intarziere pentru firmele in insolventa. (vezi toată discuția)