avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Aplicare amnistie fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Aplicare amnistie fiscala

Am inteles ca au fost publicate normele de aplicare ale amnistiei fiscale. Eu am datorii ( penalitati si dobanzi , doar ) la CNAS. Beneficiez de aceasta amnistie ? Ce trebuie sa fac ? Si cand ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 14:52, 3 Decembrie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevederi ale amnistiei fiscale tributar tributar Viitoarea amnistie fiscala se va referi si la dobanzi si penalitati pentru sume datorate de persoane fizice la CNAS ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Opcnas 894/2011 – aplicarea art. xi din og 30/2011 (anulare penalitati de intarziere) si reglementarea unor masuri financiar-fiscale  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 787/07.11.2011, a fost publicat Ordinul presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 894/2011 privind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ... Madalina Sora Madalina Sora Buna ziua Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ? Aveți mai jos răspunsul instantei ... (vezi toată discuția)