avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ...


Buna ziua
Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ?
Aveți mai jos răspunsul instantei judecătorești.
"Admite cererea formulată de reclamanta AGENŢIA PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR RURALE în contradictoriu cu pârâta X. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 106.677,80 lei cu titlu de debit principal, la care se adaugă dobânzi şi penalităţi de întârziere calculate de la data decontării fiecărei tranşe şi până la data restituirii efective."

Pot sa beneficiez de aceasta amnistitie fiscala și sa nu mai plătesc aceste dobanzi si penalitati dacă achit debitul principal? Momentan nu am primit nimic de plata acasă. Aștept un răspuns.


Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:57, 11 Septembrie 2024
Buna ziua

OUG 107/2024 e cea care reglementeaza conditiile amnistiei fiscale.

Sunt incluse obligatiile bugetare principale restante. Nu este aici cazul dvs, deci nu vi se aplica prevederile OUG 107/2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala 2024 se plica și pentru debitul dintr-o hotarare ... Madalina Sora Madalina Sora Amnistitia fiscala 2024 se plica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ?Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Am o amenda de circulație mai veche de plătit coco0205 coco0205 Bună ziua. Am o amenda de circulație mai veche de plătit la primărie. Ma incadrez în amnistia fiscală? Când întra în vigoare legea? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare cu sau fara dobanda lagala? bge bge Mi-a fost respinsa de Curtea de Apel solicitarea de plata a dobanzii legale pentru plata taxei de poluare, solicitare admisa de Tribunal. Are vreo sansa de ... (vezi toată discuția)