avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amnistia fiscala 2024 se plica și pentru debitul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Amnistia fiscala 2024 se plica și pentru debitul dintr-o hotarare ...

Amnistitia fiscala 2024 se plica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:58, 11 Septembrie 2024
Buna ziua

Depinde de obiectul acelei hotarari si de decizie.

Pentru un raspuns corect trebuie sa oferiti mai multe detalii. Care a fost motivul acelui proces si ce a stabilit instanta.
Admite cererea formulată de reclamanta AGENŢIA PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR RURALE în contradictoriu cu pârâta (editat - nu mai faceti publice date personale). Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 106.677,80 lei cu titlu de debit principal, la care se adaugă dobânzi şi penalităţi de întârziere calculate de la data decontării fiecărei tranşe şi până la data restituirii efective.
Acesta este răspunsul hotărârii judecătorești. Pot sa beneficiez de aceasta amnistitie fiscala și sa nu mai plătesc aceste dobanzi si penalitati dacă achit debitul principal? Momentan nu am primit nimic de plata acasă.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
VladP, administrator
Buna ziua

Nu vi se aplica prevederile OUG 107/2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ... Madalina Sora Madalina Sora Buna ziua Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ? Aveți mai jos răspunsul instantei ... (vezi toată discuția)
Og30/2011 ana-alina ana-alina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, daca stie cineva, care este modalitatea de calcul a diminuarii penalitatilor de interziere conform OG 30/2011. Situatia din ... (vezi toată discuția)
Majorari si penalitati neplata in termen a cass adimicu adimicu Buna seara, Va rog sa-mi spune care este procentul ( pe zi) la calculul majorarilor de intarziere pt. plata contributiei la sanatate a unui PFA, pt. trim.I si ... (vezi toată discuția)