avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii neplata 1 salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

neplata 1 salariu compensatoriu

Buna ziua,

am fost trimisa in somaj in februarie ac si nici pana astazi nu am primit acel salariu compensatoriu prevazut in contractul colectiv de munca. Ce as putea sa fac ca sa-l primesc pt ca se para ca firma nu l-a platit pt nimeni din cei trimisi in somaj?
Cel mai recent răspuns: Rubia Rubia , Consultant resurse umane 11:46, 21 Iulie 2009
Petitie la ITM si actiune in instanta.
Actiune in instanta, mai exact la Tribunal. Fiind litigiu de munca (pretentii) nu are taxa de timbru (este gratis). Dati curs imediat actiunii de chemare in judecata pe acest motiv, atasati si C.C.M. cu obligatia de a plati un salariu. Ca nu au cerut si altii, asta este treaba lor. Ceea ce va intereseaza este ca aveti acest drept. Daca il solicitati vi se da, daca nu evident ca nu-l aveti.
Inocentia
Mia intai trebuie sa faceti o cerere prin care solicitati acordarea acestui salariu , iar daca angajatorul refuza sa va achite acest salariu atunmci va puteti indrepta impotriva acestuia cu o actiune in instanta.
Subscriu celor spune de Freeelis.

In general, e bine sa va cereti drepturile in scris. Verba volant, scripta manent...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar compensatoriu 3l3na 3l3na buna ziua, problema mea este urmatoarea: a fost restrictionat postl pe care lucram, am terminat perioada de preaviz de 20 zile/4 ore,am plecat deja de 45 zile ... (vezi toată discuția)
Preaviz, concediul de odihnă efectuat. Îmi va opri angajatorul la lichidare banii pe concediu? jony1980 jony1980 Buna ziua.daca am fost bagat in preaviz 20 de zile si am efectuat concediul de odihna atunci cand se va face lichidarea angajatorul imi va oprii banii pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la un abonament vodafone FlamindAndrada FlamindAndrada Buna ziua, am fost sunat de cei de la vodafo daca vreau sa im schimb abonamentul si miau zis ca mi se prelungesc minutele mega la internet si toate aceste im ... (vezi toată discuția)