m primit ieri o instiintare in care scria 'in conformitate cu prevederile art 260 si 261 din codul de procedura penala va instiintam ca la data de ...nefiind indeplinite conditiile de inmanare a citatiei in cauza ce formeaza obiectul dosarului ..../p/2014 al parchetului de pe langa judecatoria sectorului 6 Bucuresti cu sediul in ... va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati in 3 zile dar nu mai mult de 5 zile.... ce pot face pt ca eu sunt plecat din tara? si de la ce credeti ca ar ptea fi aceasta instiintare? va rog frumos,astept raspuns
Este vorba despre o citație venită de la instanță și care nu v-a putut fi comunicată. O găsiți la dosar și o puteți ridica personal sau prin reprezentant legal.
as fi ridicat-o daca as fi fost in tara,sau cel putin in Europa...as putea sa sun pe cineva sa le spun care este situatia? macar sa ii nstiintez ca nu ma ascund sau mai stiu eu ce cred ei...sau as putea sa imputernicesc pe cineva online sa poata ridica acea citatie?
Instiintare parchet
cris0811
Buna seara! am si eu nevoie de un raspuns la o nelamurire.
Sotul meu in anul 2012 a avut un conflict cu un vecin ce s-a lasat cu o plangere penala din partea ... (vezi toată discuția)