avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate redeschide un dosar civil care este finalizat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate redeschide un dosar civil care este finalizat?

Bună ziua!
În februarie 2015 am pierdut în judecatorie o contestatie la executare datorita faptului ca titlul de creanta era valabil. Fac precizarea ca nu am atacat titlul de creanta in baza art 205 cpf. Ulterior am facut actiune in contencios, cu respectarea procedurii prealabile, prin care am aratat ca titlul de creanta nu este valabil in baza art. 311 CPC si am cerut si anularea actelor de executare emise in baza titlului de creanta. In intampinare, ANAF a cerut declinarea competentei de anulare a actelor de executare catre judecatorie. Pentru a nu mai plati alta taxa de timbru si avand in vedere faptul ca eu am solicitat odata, in judecatorie, anularea actelor de executare (art 172 cpf), pot solicita redeschiderea acestui dosar finalizat in februarie 2015 în care sa aduc ca si argument, ca la acest moment a fost desfiintat titlul de creanta? Sau: este instanta de contencios competenta sa desfiinteze si actele de executare?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Competenta tribunalului sau a judecatoriei mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am contestat actele de executare in Tribunal, pe legea 554/2004 iar în întâmpinare, ANAF a cerut declinarea competentei catre Judecatorie. Îmi ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie să fac dacă se anulează decizia în contencios? Alabastru2015 Alabastru2015 Bună ziua! Vă rugăm dacă se poate să mă ajutați în următoarea problemă: Am contestat în contencios o decizie de atragere a răspunderii solidare ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizia de impunere/titlu executoriu? mioara2012 mioara2012 Buna seara. Va rog daca poate cineva sa imi spuna de ce trebuie atacat si Titlul executoriu si Decizia de impunere? Titlul executoriu nu este o consecinta a ... (vezi toată discuția)