Buna ziua! An anul 2003 am depus dosarul cu toate actele solicitate pentru acordarea unui teren (200 mp ) la primaria municipiului Braila in baza legi 15/2003. Dupa 10 ani adica an anul 2013 primesc un plic cu privire la reactualizarea dosarului, comunicandu-mi ca am sanse foarte mari de obtinerea terenului obtinind un punctaj destul de bun. An anul 2013 mama mi-a cedat o parte din locuinta circa 45 mp printr-un CONTRACT DE INTRETINERECU RETINERE DE UZUFRUCT.Dupa toti acesti ani de asteptare primesc un raspuns negativ pentru ca intre timp am obtinut o proprietate personala ne mai intrind in cadrul legi 15/2003! E posibil asa ceva???? Va multumesc pentru atentia acordata.X-(
Legea nr.15/2003
art. 3
(1) De prevederile art. 1 beneficiază, o singură dată, tinerii care, la data depunerii cererii prevăzute la art. 4, au vârsta de până la 35 de ani şi îndeplinesc următoarele condiţii:
a) au împlinit vârsta de 18 ani; b) la data depunerii cererii, precum şi la data rezolvării acesteia nu au avut sau nu deţin în proprietate o locuinţă ori un teren destinat construirii unei locuinţe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosinţă a unui teren, cât şi în alte localităţi.
....
Legea 15/2003
Elenamaria92
Acum cateva zile am fost sa depunem dosarul conform 15/2003 la primaria Voluntari, la care respectivii angajati si membrii ai consiliului au spus ca nu stiu de ... (vezi toată discuția)