avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren pentru locuinta legea 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren pentru locuinta legea 15/2003

Buna ziua! An anul 2003 am depus dosarul cu toate actele solicitate pentru acordarea unui teren (200 mp ) la primaria municipiului Braila in baza legi 15/2003. Dupa 10 ani adica an anul 2013 primesc un plic cu privire la reactualizarea dosarului, comunicandu-mi ca am sanse foarte mari de obtinerea terenului obtinind un punctaj destul de bun. An anul 2013 mama mi-a cedat o parte din locuinta circa 45 mp printr-un CONTRACT DE INTRETINERECU RETINERE DE UZUFRUCT.Dupa toti acesti ani de asteptare primesc un raspuns negativ pentru ca intre timp am obtinut o proprietate personala ne mai intrind in cadrul legi 15/2003! E posibil asa ceva???? Va multumesc pentru atentia acordata.X-(
Cel mai recent răspuns: ernesto , utilizator 19:38, 11 Octombrie 2015
Legea nr.15/2003
art. 3
(1) De prevederile art. 1 beneficiază, o singură dată, tinerii care, la data depunerii cererii prevăzute la art. 4, au vârsta de până la 35 de ani şi îndeplinesc următoarele condiţii:
a) au împlinit vârsta de 18 ani;
b) la data depunerii cererii, precum şi la data rezolvării acesteia nu au avut sau nu deţin în proprietate o locuinţă ori un teren destinat construirii unei locuinţe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosinţă a unui teren, cât şi în alte localităţi.
....
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.15/2003 mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel am o fata de 18 ani,poate obtine un teren de la primarie pe care poate construi o casa. (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 Elenamaria92 Elenamaria92 Acum cateva zile am fost sa depunem dosarul conform 15/2003 la primaria Voluntari, la care respectivii angajati si membrii ai consiliului au spus ca nu stiu de ... (vezi toată discuția)
Locuri de casa tineri casatoriti sboldizsar sboldizsar buna ziua, eu si sotia mea am avut nunta de 2 ani. avem si o fetita de 11 luni si stam in chirie. am fost la primarie sa cerem loc de casa ..... raspunsul ... (vezi toată discuția)